Ons zonnedak werkt!

Beste Deelnemers aan het collectieve zonnedak aan de Zuidlaarderweg 73

Sinds afgelopen donderdag leveren onze zonnepanelen stroom aan het net. Inmiddels al meer dan 1000kwh stroomopbrengst en 750 kilo co2 reductie!!!

Even voor het inzicht. Dit is een derde van het stroomverbruik en een tiende van de co2productie door energie in huis en voor vervoer van een gemiddeld huishouden. Jullie kunnen allemaal online de werking van het zonnedak volgen. Martien Dijkman van DalingAlfaLaval, de installateur, zorgt ervoor dat jullie per email een bericht krijgen van sunnyplaces.com om in te loggen.

afbeelding.png

Binnenkort krijgen jullie nader bericht over het overstappen naar ‘Energie Van Ons’. We hopen ook een feestelijk ingebruikname te kunnen organiseren. Maar dat is natuurlijk onzeker en wat in het vat zit verzuurd niet.

Als jullie mensen weten die ook mee willen doen, altijd stimuleren. Opgeven kan via de website dcnoordlaren.nl. Want dit smaakt naar meer!!!